Beste Wensen

Bijna kerst, maar wat een rare tijd..

Wat een jaar is het geweest. Een raar jaar voor de meesten onder ons. Voor sommigen van ons een tragisch jaar. Voor de meesten een jaar van opgelegde isolatie. Het niet kunnen bezoeken van geliefden. Anderen werden nóg zwaarder getroffen door Covid-19.

Het was ook een periode van herwaardering van alles wat ons mooie Nederland en Hoorn te bieden heeft. Huis en tuin werden opgeknapt. Gamma werd platgelopen en alle klusjemensen waren overboekt. Thuisblijven was en is de norm, zowel voor werk als vrije tijd. Het tekort aan toiletpapier bleek mee te vallen. Het weer in het voorjaar en zomer waren prachtig. Het was tropisch en er leek geen einde aan de zomer te komen.

Als mensen veel thuis zijn worden mensen kritisch op alles wat in hun directe omgeving afspeelt. En thuis is altijd lokaal. De mensen in je directe omgeving worden door de lokale focus opeens zichtbaarder. Sociaal Hoorn ziet dan ook het belang van lokale sociale politiek groeien. Met jou willen we samen deze weg inslaan; Samen met jou op weg naar een beter jaar.

Bestuur en fractie van Sociaal Hoorn